Inkoop

Wij kopen en verkopen van en voor de klant en dat gaat als volgt. Woon je in België en heb je iets te koop waarvan u denkt “dat zou nu wel eens iets zijn voor Trendy Decoration”, laat het ons dan weten.

Dat kan op verschillende manieren : gewoon bellen op het nr 0474242636 of mailen naar info@trendydecoration.com. Een foto in bijlage zou natuurlijk handig zijn. Indien we niet op het aanbod ingaan, laten wij u zeker weten waarom we niet geïnteresseerd zijn. Het item is bijvoorbeeld niet in goede of originele staat of het item past niet in ons aanbod.

Soms vraagt de verkoper een te hoge som voor het item, met alle respect maar als wij er nog een winstmarge aan toe voegen en deze bedragen samen tellen plus B.T.W. dat wordt het een te hoge prijs. Een hoge prijs is niet meer interessant voor onze klanten dus hou daar op voorhand rekening mee.

Wat er ook vaak gebeurd is dat de klant het item al een hele tijd te koop heeft staan op een andere verkoop website en dit niet verkocht krijgt. Zo’n item nemen wij niet op in ons gamma, als het elders niet verkoopt gaat dat bij ons waarschijnlijk niet anders zijn. Komen we tot een akkoord dan wordt het item door ons opgehaald. Er wordt een aankoopbewijs opgesteld om te voorkomen dat het geen gestolen goederen zijn en het item wordt ook direct betaald.

Consignatie verkoop

Dit gaat ongeveer het zelfde in zijn werk. U laat ons weten wat u wil verkopen. Er wordt een prijs afgesproken en een contract opgemaakt door ons nadat er besproken is wat de winstmarge voor Trendy Decoration is en welk deel voor u is.

Wij nemen de goederen mee en als het item verkocht is, storten wij het bedrag op uw rekening. Als de goederen niet verkocht worden na een half jaar laten wij u dit tijdig weten en worden de goederen terug opgehaald of laat u ze staan en worden ze eigendom van Trendy Decoration. Dit is het meest interessante systeem voor beide partijen maar daar is de aanbieder vrij in.

Nu weet u hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Het is niet de bedoeling dat wij u bestelen, maar dat we tot een akkoord komen waar zowel u als Trendy Decoration en alsook de aankoper tevreden koopt en verkoopt.

Graag horen wij van u !