Over ons

Trendy Decoration bestaat sinds april 2007 en werd opgericht door Peter Verhestraeten. Hij staat in voor de inkoop, verkoop en fotografie. Sinds 2017 wordt hij hierin bijgestaan door zijn partner Annabel.

Sinds 2007 heeft ons beroep een opmerkelijke evolutie meegemaakt.  Van “die oude oma kastjes uit de jaren 50 zijn toch niet mooi!” tot “deze jaren 50 kast is prachtig en heel gewild” …. We hebben het allemaal meegemaakt. Vintage design zit nog steeds in de lift, maar wij houden van een brede kijk. Elk item met leeftijd en stijl dat kwalitatief gemaakt is, kan ons en onze klanten bekoren.

We beschikken over een ruim bestand van klanten dat we over de jaren heen hebben opgebouwd: grafische vormgevers, architecten, kunstliefhebbers, B.V.s, en natuurlijk ook vintage lovers. We verkopen via markten, beurzen, online en vaak rechtstreeks … Is dit iets voor je weet wel wie? Zoek je iets, je mag het ons altijd laten weten. Het vinden van nieuwe items is niet altijd makkelijk, maar de passie voor dit beroep is nog steeds groot.