Over ons

Onze webshop Trendy Decoration bestaat sinds april 2007 en werd opgericht door Peter Verhestraeten.

Peter runt nog steeds de website en staat in voor de inkoop, verkoop, fotografie, opmaak en de boekhouding. Zijn dochter Brett Verhestraeten is de web-designer van dienst en bouwde ook deze nieuwe website volledig op.

Ondertussen hebben wij een 7000 klanten die bijna dagelijks de site bezoeken. Het vinden van nieuwe items is niet altijd makkelijk maar de passie voor dit beroep is nog steeds groot en geeft ons steeds weer kracht om uit te groeien.

Onze klanten zijn grafische vormgevers, architecten, dokters, kunstliefhebbers, B.V.s, en natuurlijk ook vintage lovers. Tot nu toe hebben wij steeds tevreden klanten en wij doen er alles aan om dit zo te houden. 7000 klanten is niet niets en daar zijn we best fier op. Dit betekent wel dan wanneer u iets wil aanschaffen, u best gelijk besteld want het gaat soms enorm snel bij de nieuw item’s.

U merkt misschien op dat er soms gecombineerd wordt met nieuw en vintage en dat kleuren ook een grote rol spelen om tot een mooi resultaat te komen. Fantasie en creativiteit zijn natuurlijk ook belangrijk, maar vergeet niet dat soms één eyecatcher magische effecten geeft op andere kleinere vintage in de nabije omgeving. Wij doen soms ook ideeën op bij de klant thuis en delen die graag met u.

Op deze pagina kun je ook foto’s bekijken die genomen zijn bij de klant thuis. Zo krijg je een beeld van wat er allemaal mogelijk is met vintage.

Zo, geniet van de foto’s en misschien trekken we morgen ook wel een plaatje van uw woonkamer.