Verkoopsvoorwaarden

Al onze artikelen zijn tweedehands, dus zullen er gebruikssporen aanwezig zijn. Deze zijn zo goed mogelijk vermeld via extra foto’s. Indien u nog meer foto’s of informatie wil over het artikel dat u wil kopen, kan dit via e-mail. U kan de artikels komen controleren op ons adres, enkel op afspraak. Zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeert.

Wij verkopen onze elektrische producten in de staat waarin deze zich bevinden, exclusief gloeilampen. Meestal gaat dit over toestellen die tientallen jaren oud zijn, dus met oude elektriciteitsbedradingen, die niet altijd aan de huidige regels voldoen (bv geen aarding, oude stekkers, …enz.) Indien deze bedrading moet vervangen worden, willen wij dit doen mits vergoeding.

Verzending

Prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten. Het bedrag van de verzendkosten laten wij U weten in de e-mail die u zult ontvangen na het plaatsen van uw bestelling. Ook kan er geleverd worden door ons (dan komen er leveringskosten bij). Zelf afhalen kan ook (enkel op afspraak).

Hoe koopt men?

Stuur ons een e-mail waarin vermeld staat:

  • welk artikel (artikel nr)
  • naam,adres en eventueel btw nr
  • emailadres
  • levering of uitvoering van overeenkomst(per post, afhaling of levering)

Wij sturen u zo snel mogelijk een e-mail met vermelding van de totale som inclusief verzendingskosten. U stort het volledige bedrag op onze rekening (met vermelding van artikel nr) binnen de 5 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling,zolang houden wij het artikel in optie. Eens het bedrag op onze rekening gestort is, zullen wij binnen de 10 werkdagen na de ontvangst van uw betaling, uw bestelling transporteren.

Het factuur wordt te samen met uw bestelling afgeleverd.

Verzakingsrecht

Indien de artikels toch ernstige gebreken vertonen die niet werden vermeld, kunt u alsnog de artikels verzaken binnen de 7 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikels. Alleen rechtstreekse kosten voor het terugzenden vallen ten laste van de consument. Het is voldoende dat de consument zijn verzaking ter kennis brengt vóór het verstrijken van de termijn van 7 werkdagen. In ieder geval, breng ons zo snel mogelijk op de hoogte.